Halloween 2020 - COVID
Gyors és tökéletes kiszolgálás érdekében a jelenlegi kényes időszakban.
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy mielőtt eljöttök hozzánk nézzétek meg a kínálatunkat a weboldalunkon és írjátok fel a kinézett termékek cikkszámát! Cikkszámot a termék kép fölött találjátok ezzel tudjuk a leggyorsabban beazonosítani. Most lehetőleg ne itt a helyszínen szembesülj a közel 50.000 termékünkkel.
Az üzletünkben törekszünk a tömörülés elkerülésére, ezért kérünk, hogy majd a legrövidebb idő alatt döntsétek el, hogy mit szeretnétek, a próbafülkében készített fotókra barátaid reakcióját most ne ott várd meg, ezzel jócskán feltartjátok a várakozókat!
Amennyiben felkészületlenül érkezel üzletünkbe és sokan várakoznak, akkor csak minimális vagy egyáltalán nem tudunk helyet biztosítani a kínálatunk böngészésére. Mikor sokan vannak, azt Ti is észre fogjátok venni.
Kollégánk fognak segíteni az eligazodásban és a kiválasztott ruhák felpróbálásában, hogy gördülékenyen menjen a kiszolgálás folyamata.
A maszk használata kötelező, nincs időnk ennek szükségességén vitatkozni, ellenőrzés esetén maszk hiányát büntetik!Hogyan válj Mikulássá?


Mikulás gyorstalpaló cikkünk:

Halloweeni bemutatkozó videónk:


 
Copyright (c) 2020 Maszka Kft.
);