Mikulás gyorstalpaló

Közeledik a december és ezzel megkezdődőnek az Ünnepi előkészületek. Ebben az időszakban számos Mikulás ünnepség kerül megrendezésre. Egy ilyen alkalomról nem hiányozhat más, mint maga a Mikulás. Télapó pedig nincs Mikulás ruha és kiegészítők  nélkül. Ezzel a bejegyzéssel egy kis segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy megfelelő jelmezt tudj választani az adott rendezvényre.Üzletünkben legalább 20 különböző Mikulás jelmez kölcsönözhető. Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a legjobbat a Mikulás számára, végig kell gondolnunk, hogy mire is lesz szükségünk, ahhoz, hogy a gyermekek minél nehezebben vagy egyáltalán ne ismerjék fel, ki lapul a Mikulás jelmez alatt.

Két alaptípusú jelmezt különböztetünk meg. Az egyik az európai verzió. Ez a hazánkban is hagyományosnak mondható majdnem földig érő Mikulás kabátot értjük. Ennél a típusnál arra kell odafigyelni, hogy a kabát hossza megfelelő legyen, az alját ne húzza a földön, de ne is legyen túl rövid. Akkor a legszebb, ha a Mikulás kabát alja a boka magasságában végződik.
A másik típus az amerikai, azaz kétrészes Mikulás ruha. Ez a fajta jelmez egy rövidebb kabátból és nadrágból áll. Akkor választottunk megfelelő méretet a Mikulás számára, ha a kabát combközépig ér, így fog szépen mutatni a derékon megkötött vastag övvel. 
Fontos megemlítenünk a Mikulás kiegészítőket, amikkel még könnyebben tudjuk elrejteni valódi kilétünket. Ilyen például a Mikulás paróka és szakáll, melyet kiegészíthetünk még szögletes vagy kerek szemüveggel is. Kezünket elrejthetjük kesztyű alá, hasunkat pedig megnövelhetjük műpocakkal, hogy még puhább legyen a Mikulás ölelése.
Várunk szeretettel az üzletben, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb Mikulás jelmezt!Halloween 2020 - COVID
Gyors és tökéletes kiszolgálás érdekében a jelenlegi kényes időszakban.
Szeretnénk megkérni benneteket, hogy mielőtt eljöttök hozzánk nézzétek meg a kínálatunkat a weboldalunkon és írjátok fel a kinézett termékek cikkszámát! Cikkszámot a termék kép fölött találjátok ezzel tudjuk a leggyorsabban beazonosítani. Most lehetőleg ne itt a helyszínen szembesülj a közel 50.000 termékünkkel.
Az üzletünkben törekszünk a tömörülés elkerülésére, ezért kérünk, hogy majd a legrövidebb idő alatt döntsétek el, hogy mit szeretnétek, a próbafülkében készített fotókra barátaid reakcióját most ne ott várd meg, ezzel jócskán feltartjátok a várakozókat!
Amennyiben felkészületlenül érkezel üzletünkbe és sokan várakoznak, akkor csak minimális vagy egyáltalán nem tudunk helyet biztosítani a kínálatunk böngészésére. Mikor sokan vannak, azt Ti is észre fogjátok venni.
Kollégánk fognak segíteni az eligazodásban és a kiválasztott ruhák felpróbálásában, hogy gördülékenyen menjen a kiszolgálás folyamata.
A maszk használata kötelező, nincs időnk ennek szükségességén vitatkozni, ellenőrzés esetén maszk hiányát büntetik!Hogyan válj Mikulássá?


Mikulás gyorstalpaló cikkünk:

Halloweeni bemutatkozó videónk:


 
Copyright (c) 2022 Maszka Kft.
);